100% siliconen vrije ear tips.

De memory foam tips van interwinkel zijn gemaakt van (de naam zegt het natuurlijk al) van memory foam, ook wel NASA schuim genoemd. Als je dit materiaal indrukt keert het langzaam weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. 

Daarnaast wordt traagschuim zachter door lichaamswarmte. Het vindt vooral toepassing in matrassen omdat het minder druk geeft op uitstekende lichaamsdelen. Daarom is het materiaal perfect en lekker zacht voor in je oor.

Veel mensen hebben last van siliconen foam tips (de tips die zijn inbegrepen bij apple airpods pro). Zij zijn allergies voor siliconen en kunnen de airpods pro en andere oortjes dus ook niet dragen.

Laatst was er een klant die vroeg of ik hier meer aandacht aan wilde geven en dat doe ik natuurlijk met alle liefde!

Zei zei het volgende :

Bij mij uit de allergie zich binnen 5 minuten bij gebruik in roodheid, zwelling, vochtblaasjes en jeuk in mijn oren.
Door het krabben tegen de jeuk gaan de vochtblaasjes op.
Daarna drogen de blaasjes in tot korstjes, gaat mijn huid schilferen en neemt de roodheid af.
De jeuk stopt pas als het schilferen ook gestopt is.
Het advies is dan ook jezelf te bedwingen te krabben, aangezien alles dan weer open gaat en je door bacteriën onder je nagels infecties op kunt lopen.
Heb ik zelf niet gehad gelukkig!

De enige manier om dit op te lossen is geen gebruik meer te maken van de eartips, maarja dat is vrij lastig tijdens online meetings.

Vanochtend toevallig meerdere online meetings achter elkaar gehad en ik heb nergens last van dankzij jullie fantastische product! Helemaal blij mee :)

 

Hopelijk kunnen wij meer mensen hierbij helpen!

Heb jij nou ook een verhaal die je wil delen?Mail mij dan gerust! Misschien kan ik je helpen of jou verhaal een podium geven.

 

Liefs, Melissa