OVER ONS

Laat ik mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Melissa. Ik ben de persoon achter Interwinkel. Ik ben 28 jaar en woon aan de kust in Noordwijk samen met mijn vriend en Sky onze hond.

Soms zijn er kleine dingen in het leven die gewoon een stuk simpeler, comfortabeler en makkelijker kunnen. Hier wil ik graag een stukje aan bij dragen. Dat is ook waar Interwinkel voor staat en de reden waarom ik dit merk heb opgezet.

Het begon met de memory foam tips. Dit was het idee van mijn vader. Mijn vader is erg sportief en hij loopt graag hard met zijn Airpods pro, alleen het probleem: ze gleden steeds uit. De tips van memory foam waren de perfecte oplossing. Toen die tijd waren deze nog niet op de markt te verkrijgen. Wij waren de eerste!

Later hebben we nog een product voor Apple liefhebbers toegevoegd. De Apple Airtag halsbanden van leer. Er zijn een hoop artikelen met verhalen dat de Airtag levens van honden heeft gered. Dat Inspireerde mij om daar wat mee te doen. De halsbanden zijn nog steeds heel populair. Ik merkte dat ik veel blijer werd van honden accessoires ook omdat ik daar veel van af weet door onze eigen hond Sky. Dus ook leuk alles kan uitproberen. Dat is nu waar ik mij op focus! (Natuurlijk staan de foam tips ook nog steeds in ons assortiment.)

 

Op dit moment zijn we druk bezig met een nieuw creatief project. Dat is uiteindelijk wat ik het liefste doe! Hopelijk vinden jullie het wat :)

 

Mijn advies: Geef energie aan wat bij jou past en je zal zien dat het gaat groeien 🌱

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interwinkel
absveen 35,2211EX Noordwijkerhout
info@interwinkel.store
KVK: 76684369